Dakreparatie in Heerlen

Is uw dak toe aan dakreparatie in Heerlen? Dan zit u goed bij Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek Onze dakdekker in Heerlen helpt u van A tot Z bij uw dakprobleem. Hieronder vindt u alle informatie over dakreparatie in Heerlen. U kunt ons uiteraard ook bellen op 046 - 206 41 10.

Dakreparatie in Heerlen uit laten voeren door Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek

Hellende daken, platte daken, dakkapellen, schoorstenen en dakgoten, alle daken en onderdelen worden door ons gerepareerd. Bij Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek kunt u rekenen op effectieve dak reparaties en gedegen service. Wij gebruiken louter de beste materialen die beschikbaar zijn op de markt.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Een gratis dakinspectie is onderdeel van onze service. Dit houdt in dat wij uw dak grondig inspecteren. Vervolgens ontvangt u van ons een heldere offerte. Uiteraard is deze op maat gemaakt, op basis van uw wensen en de staat van het dak. Is alles duidelijk en gaat u akkoord met de offerte voor de dakreparatie in Heerlen dan maakt onze dakdekker graag met u een afspraak.

Kosten dakreparatie in Heerlen

De kosten voor dak reparatie zijn afhankelijk van de regio, van het uurloon van de dakdekker, de grootte van de klus en de materialen die nodig zijn. Niemand zal van te voren kunnen zeggen wat de kosten precies zullen zijn. Per m³ zult u tussen de €100 en €300 betalen. Wanneer uw dak oud is en vaak gerepareerd moet worden is dakrenovatie ook het overwegen waard. Zo bespaard u op reparatiekosten.

Plat dak repareren

Uw platte dak wordt gerepareerd met reparatie pasta of er wordt een deel van de dakbedekking vervangen. Het reinigen van uw dak hoort ook bij de dakreparatie. Alle problemen worden dan zichtbaar en kunnen door onze dakspecialisten verholpen worden.

Dakreparatie in Heerlen aan hellend dak

Mankeert er iets aan uw schuine dak? Een dakdekker van Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek repareert uw schoorsteen, legt de dakpannen terug op hun plek of herstelt de dakconstructie. Onderschat het reinigen van uw dak niet. Bij het repareren van uw schuine dak maken wij ook uw dak schoon. U kunt dakreparatie in Heerlen voorkomen door uw dak regelmatig te laten onderhouden.

Dak reparatie bij daklekkage

Een daklekkage kan heel wat ergernis opleveren. Bel snel een vakspecialist. U kunt Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek bellen voor al uw dakproblemen. Zowel schuine als platte daken repareren wij. Het onderhoud van uw dak is belangrijk. Daarmee kunt u daklekkages in de toekomst voorkomen.

Dakdekker inschakelen bij dakreparatie in Heerlen

Niet alleen het dak moet gerepareerd worden, maar ook de gevolgschade van het kapotte dak. Schakel snel een dakdekker in voor de dakreparatie in Heerlen. Een klein stukje bitumen van uw platte dak vervangen of een heel dak renoveren, wij zijn overal voor in. Bel gerust naar 046 - 206 41 10 of neem contact met ons op via ons contactformulier.