Daklekkage in Heerlen

U baalt als een stekker als u de natte plek op het plafond ziet. U denkt meteen aan een daklekkage. Bij een daklekkage Heerlen kunt u beter direct een dakdekker bellen. Ook al is het nog vroeg in de ochtend. De dakdekkers van RNT Dakspecialist zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op korte termijn langskomen om naar uw dak te kijken. Meer informatie over oorzaken van daklekkages en over lekkages in een plat dak of schuin dak vindt u hieronder. Met spoed een dakdekker nodig? Bel ons dan gerust op 085 - 106 13 63 of maak gebruik van het contactformulier.

Daklekkage Heerlen: wat te doen?

Kunt u de oorzaak van de daklekkage misschien achterhalen? Dit is het proberen waard, aangezien niemand zit te wachten op vervolgschade aan de woning. Om schade aan uw eigendommen te voorkomen kunt u deze beter even verplaatsen. Soms sijpelt er daadwerkelijk water uit uw plafond. Maak eventueel foto’s voor uw opstalverzekering. Aan de binnenkant van het dak is de oorzaak van de lekkage niet altijd direct zichtbaar. Hiervoor moet er op het dak gekeken worden. Wees voorzichtig en laat het dak beklimmen over aan een specialist.

Onze werkwijze bij daklekkage in Heerlen

Om bij elke reparatie van daklekkage Heerlen dezelfde kwaliteit te blijven leveren werken wij met een heldere werkwijze. Stap 1 is de inventarisatie van het probleem. Dit houdt in dat wij naar uw verhaal luisteren en waar nodig doorvragen over details. Vaak plannen wij direct een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken. Op basis daarvan kunnen we u meer vertellen over het herstellen van uw dak.

Wij scannen uw gehele dak op mankementen, zodat we zeker zijn dat we de oorzaak van de daklekkage opsporen. Op die manier kunnen we het lek ook definitief herstellen. Wij delen het resultaat van de dakinspectie met u en kunnen meer zeggen over de kosten die een dakreparatie met zich mee zal brengen. Na overlegd te hebben met u en uw akkoord te hebben ontvangen beginnen we direct met de daklekkage repareren. Ook tijdens onze werkzaamheden overleggen wij altijd met u over wat we doen.

Oorzaken lekkage dak

Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen voor een lek dak. In sommige gevallen is het snel op te lossen. In andere gevallen moet uw dak een renovatie ondergaan. Plantengroei, verstopte dakgoten en dieren die ongevraagd van uw dak gebruikmaken richten ook schade aan uw dak aan. Alle daken gaan achteruit. Je kunt schade en een daklekkage Heerlen dan ook niet altijd voorkomen. Wel is periodiek onderhoud belangrijk. Hierdoor gaat uw dak in ieder geval minder snel achteruit.

Lekkage plat dak

Na een kapotte dakbedekking is een slechte waterafvoer de grootste oorzaak van een lekkage plat dak. Soms moeten de dakgoten even vrijgemaakt worden van bladeren, zodat de afvoer van water weer naar behoren werkt. Is de reparatie van een plat dak niet aan u besteedt? Een dakdekker van RNT Dakspecialist helpt u graag. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak via 085 - 106 13 63.

Lekkage schuin dak

Verschillende onderdelen van het dak kunnen kapot gaan en een lekkage schuin dak veroorzaken. Vaak zijn het bij een schuin dak kapotte of afgewaaide dakpannen. Soms kan de lekkage direct verholpen worden. Wij nemen onze volledig uitgeruste bedrijfswagen in ieder geval mee. Een lekkage door een verschoven dakpan lossen wij zo voor u op, maar voor het repareren van uw schoorsteen moeten we vaak even een nieuwe afspraak inplannen.

Bel gerust bij daklekkage in Heerlen

Het liefst ziet u uw daklekkage vandaag nog opgelost natuurlijk. Met de hulp van de dakdekker van RNT Dakspecialist gaat dat lukken. Bij een daklekkage in Heerlen kunt u rekenen op onze vertrouwde service. Schakelt u ons in, dan maken wij heldere afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem gerust contact met ons op voor advies of het inplannen van een afspraak. Dit kan via 085 - 106 13 63. Wij staan u graag te woord.