Dakbedekking in allerlei soorten en maten

Wij zijn uw dakdekker in Heerlen en omgeving. Dakbedekking is er in vele soorten en maten. Welke soort bij uw woning past hand af van de vorm van uw dak. Wilt u weten welke soort dakbedekking bij uw woning past? Schakel dan een van onze specialisten in. Wij kunnen u voorzien van een vakkundig advies, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw wensen en budget. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte voor u op, zodat u de juiste keuze op het gebied van dakbedekking kunt maken.

Bitumineuze dakbedekking

Ieder type dakbedekking heeft zijn voor- en nadelen. Bitumineuze dakbedekking is zeer populair als het gaat om dakbedekking voor platte daken. Bij ons kunt u terecht voor de levering van bitumen. Onze dakdekkers beschikken tevens over de juiste gereedschappen om de bitumen vakkundig te plaatsen. Bitumen zijn relatief goedkoop in aanschaf en gaan jarenlang mee. Als u kiest voor bitumen kiest u voor duurzaamheid in combinatie met kwaliteit.

Wilt u meer weten over de soorten dakbedekking die wij leveren? Of wilt u direct een afspraak maken met een van onze dakdekkers? Wij zijn u in de regio Heerlen graag van dienst. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van dakbedekking en zorgen voor een nauwkeurige afwerking. U ontvangt bij ons 10 jaar garantie op alle werkzaamheden en materialen.