Dakisolatie in Heerlen

De voordelen van isolatie worden doorgaans onderschat. Lees er hieronder alles over, zodat u goed geïnformeerd bent over de kosten en de verschillende soorten dakisolatie. dakisolatie in Heerlen laat u uitvoeren door een ervaren dakdekker in Heerlen. Onze dakdekker helpt u graag. U kunt al uw vragen over de isolatie van uw dak kunt u aan hem kwijt. Schroom niet en bel ons via 085 - 106 13 63.

Dakisolatie: de voordelen

De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor dakisolatie is kostenbesparing. Hoeveel u bespaart per jaar is afhankelijk van uw type dak en het soort isolatie. De gasprijs verandert natuurlijk altijd, dus op basis van de huidige gasprijs kunt u zelf nog wat gaan rekenen. Daarnaast heeft deze isolatie nog de volgende voordelen:

  • Binnenshuis voelt het geriefelijker.
  • Omdat u minder gas nodig heeft om uw huis warm te houden komt er ook minder koolstofdioxide in de lucht. Dit is weer goed voor het milieu.
  • Je vergroot ermee de waarde van uw huis.

Dakisolatie: kosten

Dakisolatie in Heerlen laten aanbrengen zal tussen de €1000 en €4500 kosten. Soms kunt u aanspraak maken op landelijke of regionale subsidies. Hierdoor zullen de kosten aanzienlijk minder zijn. Lees u goed in over deze subsidies. U moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze dakdekkers hebben ervaring in alle soorten dak isolatie. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf en u kunt dan ook bij ons terecht voor alle soorten dakwerkzaamheden. Pijlers voor ons als dakdekkersbedrijf zijn veiligheid, kwaliteit en deskundigheid. Voor dakisolatie in Heerlen bent u bij ons aan het juiste adres.

Dakisolatie binnenzijde

Wilt u uw platte dak vernieuwen, dan is dat het goede moment om dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Aan de binnenkant van uw schuine dak kan isolatiemateriaal toegevoegd worden. Uw zolder kan hierdoor wel iets kleiner worden. Wanneer u uw zolder weinig gebruikt, dan kunt u er ook voor kiezen om uw zoldervloer te isoleren.

Dakisolatie buitenzijde

Wilt u een snelle en makkelijke isolatie van uw platte dak, dan kunt u voor isolatie aan de buitenzijde gaan. Dit is wel minder isolerend dan aan de binnenzijde. Een uitstekende isolatie voor uw schuine dak is isolatie aan de buitenzijde. Het isolatiemateriaal wordt onder de dakpannen geplaatst. De isolatie kan ook in de vorm van isolatiemateriaal dat onder de dakbedekking wordt gespoten. Hiervoor zijn verschillende soorten isolatiematerialen beschikbaar. Dit isoleert echter wel minder goed.

Dakisolatie Heerlen door BMP Vastgoedonderhoud laten uitvoeren

Onze dakdekkers zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Direct een afspraak maken of eerst meer informatie nodig? Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar op 085 - 106 13 63. Ook wanneer u ons bericht via ons contactformulier reageren wij snel.